Hemstädning Österåker

Vi ger dig mer fritid

Bekvämt och prisvärt med hemstädning

Vi åtar oss hemstädning både som återkommande städuppdrag och som engångsuppgifter, som exempelvis flyttstädning. Vårt företag utgår från Åkersberga, men vi vänder oss till hela Storstockholm och har kunder i bland annat Vaxholm och Täby utöver Österåker.

Vi är mycket måna om att utveckla ett bra långsiktigt förhållande med våra kunder med ömsesidig dialog. Tjänsterna anpassas efter era behov och varierar med hemmets storlek, varför vi inte kan lista priser här. Vi ber er därför att kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert. Välkommen!

nystädat vardagsrum

Att ha hemstädning från oss innebär att våra medarbetare hjälper och avlastar dig genom att ta hand om alla eller delar av samma typ av uppgifter som du vanligtvis utför på egen hand. Det kan inkludera tömning av sopkärl, damning och dammsugning, rengöring av badrum o.s.v.

Vad våra kunder helst vill ha hjälp med och hur ofta är individuellt. Kanske vill man sköta sin egen städning delvis och ha hjälp varannan vecka, eller lämna över allt till oss. Vi anpassar oss efter det alternativ som passar kunden bäst.

Städat och fräscht när du kommer hem

En sak är säker: Det är härligt att komma hem till en fräsch och välstädad bostad, medveten om att du själv kan slappna av eller ägna dig åt saker som känns viktigare, som familj, vänner och fritidsintressen.

Exempelvis föräldrar som arbetar hela dagen kommer hem till barn som också har många behov. Då vill man inte tillbringa resten av dagen med att städa hemmet. Att anlita någon som håller hemmet fräscht kan vara en enorm tillgång både för dig och dina barn.

Alla har naturligtvis sina egna anledningar för att ta hjälp av någon för att städa hemmet, men det finns utan tvekan många goda skäl.

Anlita rätt leverantör i Österåker

Självklart är det också viktigt att du får valuta för pengarna. Även om RUT-avdraget innebär att du får halva arbetskostnaden i rabatt är det viktigt att anlita en städfirma som du kan lita på.

Att släppa in någon annan i sitt hem är en fråga om förtroende. Vi städar i många hem i dagsläget och kan självklart lämna referenser innan arbetet påbörjas. Naturligtvis är vi noggranna med integritet och sekretess. 

Våra erfarna medarbetare har dessutom de bästa förutsättningarna och verktygen som krävs för att få ditt hem i Österåker fläckfritt. Vi städar alltid så snabbt och effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten, vilket i de flesta betyder att det går avsevärt snabbare än om du utfört uppgifterna själv. 

 

Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hemstädning